067 408-30-40
Інформація
Пошук

Жилет ALMI 27604

Топ продажів
160.00 грн.

  • Наявність: Є в наявності

Характеристики

Країна виробник - Туреччина

Склад - 70% бавона, 30% поліестер

Стать - Хлопчик

Сезон - Демісезон


Бренд:
ALMI
Безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн
Оплата при отриманні
після перевірки
Гарантія обміну або повернення
протягом 30 днів

Стильний і стриманий жилет ALMI 27604 може з легкістю замінити шкільний піджак або цікаво доповнити його в стилі класичних костюмів кращих світових навчальних закладів. Якісний трикотаж, стримана кольорова гама і невеликий патч-емблема на грудях постійно повертає власника речі до деталей образу закордонного студента. У виробі комбінується гладкий трикотаж графітового кольору у вигляді основного полотна і більш світлий гладкий трикотажний подворот по периметру пройми і по низу виробу. Підгорнутий в'язаний матеріал дозволяє речі краще сидіти по фігурі, щоб не деформуватися і не розтягуватися. Виріз на горловині жилета відмінно підійде для комбінування з класичними і оригінальними сорочками, водолазками і поло, для створення модних образів, які добре впишуться як в повсякденні, так і в святкові заходи.

До складу тканини, використаної при виготовленні виробу, входить 70% бавовняних волокон і 30% поліестеру. Завдяки цьому жилет добре зігріває, дозволяє шкірі дихати і не створює парникового ефекту, але при цьому залишається простим в пранні і догляді, зберігає привабливий зовнішній вигляд на довгий час і не боїться впливу різних несприятливих чинників.

Висока якість матеріалів підтверджено результатами досліджень у передових вітчизняних і зарубіжних сертифікаційних центрах. В асортименті електронного каталогу інтернет-магазину дитячого одягу жилет ALMI 27604 представлений в сірому кольорі і розмірах, які підійдуть дітям зростом від 122 до 152 см.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів
Рекомендовані товари